Vilkår & Betingelser

HANDELSBETINGELSER 

 

PRODUKTINFORMATION: PÅ BENELIHOME OPLYSES VARENS VÆSENTLIGE EGENSKABER, FOR YDERLIGERE OPLYSNINGER ELLER SPØRGSMÅL TIL EKSISTERENDE OPLYSNINGER KAN DER SENDES EN MAIL TIL BENELIHOME VIA INFO@BENELIHOME.DK

GENERELLE OPLYSNINGER

BENELIHOME.DK APS

MAGLEVEJ 2

4632 BJÆVERSKOV

MAIL : INFO@BENELIHOME.DK

CVR-NR. 36894288

 

PRISER

ALLE PRISER PÅ BENELIHOME ER ANGIVET I DANSKE KRONER (DKK) OG ER INKLUSIVE 25 % MOMS. ALLE PRISER ER DAGSPRISER OG OPDATERES LØBENDE, DA WEBSITET OPDATERES DAGLIGT.

 

BETALING

 

VED BANKOVERFØRSEL, CHECK EL. LIGN. ER DU IKKE BESKYTTET AF INDSIGELSESORDNINGEN. 

MOBILEPAY INGEN GEBYR

KONTANT VED AFHENTNING 

BETALINGSKORT : VI TRÆKKER FØRST BELØBET NÅR ORDREN ER AFSENDT

 

AFTALEINDGÅELSE

DU SKAL VED HVERT KØB ACCEPTERE VILKÅRENE I HANDELSBETINGELSERNE. DU OPFORDRES TIL AT LÆSE BETINGELSERNE GRUNDIGT IGENNEM OG GØRE DIG BEKENDT MED DE FORPLIGTELSER OG RETTIGHEDER, SOM VILKÅRENE GIVER DIG.

 

PÅ BENELIHOME KAN KØBSAFTALER MED BØRN OG UNGE UNDER 18 ÅR KUN INDGÅS AF FORÆLDRE ELLER ANDRE, DER LOVLIGT KAN HANDLE PÅ BARNET ELLER DEN UNGES VEGNE. 

 

ALLE KONTRAKTER INDGÅS PÅ DANSK.

 

LEVERING

ALLE ORDRER, DER SKAL SENDES, BLIVER PÅLAGT ET FRAGTGEBYR PÅ PRISER STARTENDE FRA 35KR , DOG ER DER UDVALGTE PRODUKTER HVOR FRAGT ER MEDREGNET.

VI YDER GRATIS FRAGT PÅ ORDRER OVER 799KR HER VIL VAREN BLIVE SENDT BILLIGST MULIGT HVILKET VIL SIGE AT ALLE PAKKER BLIVER LEVERET TIL NÆRMESTE PAKKESHOP/NÆRBOKS - STORE MØBLER DER KRÆVER PALLE HÅNDTERING SENDES MED FRAGTMAND SOM KANTSTENSLEVERING.

 

TILBUDDET GÆLDER IKKE I GRØNLAND, I UDLANDET OG PÅ FÆRØERNE. VED AFHENTNING AF VARER HOS BENELIHOME.DK ER DER INTET AFHENTNINGSGEBYR.

 

HVIS MAN ØNSKER SIN ORDRE LEVERET, UDEN MAN ER HJEMME (FLEXLEVERING), SKAL MAN SKRIVE I KUNDEKOMMENTAR:

"MÅ STILLES UDEN KVITTERING" ELLER FX "SÆT DEN VED GARAGEN". 

 

MED POST DANMARK LEVERES VAREN DAGEN EFTER AFSENDELSE. VARER, DER LEVERES MED FRAGTBIL, LEVERES TIL FØRSTE DØR I STUEETAGEN.

 

LEVERINGSTIDER: 80% AF DE VARER DU FINDER I VORES BUTIK LEVERES TYPISK INDENFOR 1-3 DAGE, 15% HAR EN LEVERINGSTID PÅ 4-12 DAGE OG 5% ER VARER SOM SKAL HJEM FRA UDLANDET ELLER PRODUCERES FØRST HER VIL DET TYPISK TAGE CA. 14-30 DAGE

 

VI ANBEFALER ALLE VORES KUNDER AT VENTE MED AT BESTILLE EN HÅNDVÆRKER TIL VAREN ER MODTAGET OG BEKRÆFTET I GOD STAND.

 

BESTILLING

 

FOR AT FORETAGE ET KØB PÅ BENELIHOME.DK SKAL DU IGENNEM 5 TRIN. 

 

1. FIND DEN ELLER DE VARER DU ØNSKER OG LÆG DEM I INDKØBSKURVEN, GÅ HEREFTER TIL KURVEN. 

2. INDTAST DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER. 

3. VÆLG BETALINGS- OG FORSENDELSESMETODE. 

4. LÆS OG GODKEND VORES HANDELSBETINGELSER. 

5. TJEK AT ALLE OPLYSNINGER ER KORREKTE OG GODKEND BELØBET.

 

 

VED REKLAMATION ELLER FEJLLEVERING

ALLE VARER ER OMFATTET AF KØBELOVENS REGLER OM 24 MÅNEDERS REKLAMATIONSRET. REKLAMATIONSRETTEN BETYDER, AT DU SOM KUNDE KAN KLAGE OVER FEJL OG MANGLER VED PRODUKTET, SOM ER OPSTÅET INDEN 24 MÅNEDER EFTER KØBET. DET ER DOG EN FORUDSÆTNING, AT DISSE MANGLER IKKE ER OPSTÅET SOM FØLGE AF DIN FEJLAGTIGE BRUG AF PRODUKTET ELLER ANDEN SKADEFORVOLDENDE ADFÆRD, DER HAR MEDFØRT MANGLEN 

 

BENELIHOME.DK SKAL KONTAKTES INDEN VARERNE SENDES RETUR. HAR DU FÅET DEFEKTE ELLER FEJLLEVEREDE VARER, ELLER ØNSKER DU AT REKLAMERE OVER EN VARE, ANBEFALER VI, AT DU BENYTTER VORES RETURFORMULAR , MED ANGIVELSE AF FEJLEN OG KOPI AF DEN OPRINDELIGE KVITTERING, FOR AT GIVE EN HURTIGERE SAGSBEHANDLING. EFTER DU HAR BENYTTET VORES REKLAMATIONSFORMULAR TIL AT OPRETTE EN REKLAMATION, VIL DU BLIVE KONTAKTET AF BENELIHOME.DK HURTIGST MULIGT. VI VIL HEREFTER GIVE DIG INSTRUKTIONER OM DEN VIDERE PROCES.

 

HVIS DU OPDAGER EN MANGEL VED VAREN, SKAL DU KLAGE INDEN FOR RIMELIG TID. HVIS DU VENTER FOR LÆNGE, KAN DU MISTE DIN RET TIL AT FÅ MANGLEN AFHJULPET. DET KAN SKE, HVIS DER GÅR MERE END TO MÅNEDER FRA DU OPDAGER MANGLEN, TIL DU KLAGER. HVIS VAREN ER BLEVET SKADET UNDER TRANSPORTEN, ER DET BEDST AT KLAGE OMGÅENDE – SENEST 48 TIMER EFTER MODTAGELSEN.

 

HVIS VI HJÆLPER DIN REKLAMATION I FORM AF AT SENDE DIG EN RESERVEDEL, ER DET FOR AT FREMSKYNDE REKLAMATIONEN. SÅFREMT DU IKKE SELV KAN SKIFTE DELENE, SKAL DU UNDERRETTE OS, OG VI SENDER DIG EN RETURLABEL TIL DEN DEFEKTE VARE.

 

VI ANBEFALER PÅ DET KRAFTIGSTE AT MAN IKKE TAGER EN VARE I BRUG, FØR REKLAMATIONEN ER FÆRDIGBEHANDLET.

VI MODTAGER HVERKEN PAKKER UDEN OMDELING ELLER PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV. 

 

 

RETURNERING/FORTRYDELSE

DU HAR SOM FORBRUGER 14 DAGES FORTRYDELSESRET, NÅR DU HANDLER HOS OS. 

 

FORTRYDELSESFRISTEN UDLØBER 14 DAGE EFTER DEN DAG, DU HAR MODTAGET DIN VARE, ELLER FÅR DEN SIDSTE VARE I FYSISK BESIDDELSE, NÅR DET DREJER SIG OM EN AFTALE OM FLERE FORSKELLIGE VARER, SOM ER BESTILT I ÉN ORDRE, OG SOM LEVERES ENKELTVIS.  

BESTÅR VAREN AF FLERE PARTIER ELLER DELE, UDLØBER FORTRYDELSESFRISTEN 14 DAGE EFTER DEN DAG, DU FÅR DET SIDSTE PARTI, ELLER DEN SIDSTE DEL I FYSISK BESIDDELSE.

 

DU SKAL INDEN 14 DAGE FRA MODTAGELSE GIVE OS MEDDELELSE OM, AT DU ØNSKER AT FORTRYDE DIT KØB. MEDDELELSEN SKAL GIVES VED MAIL ELLER PR. TELEFON TIL: INFO@BENELIHOME.DK.  I DIN MEDDELELSE SKAL DU GØRE OS TYDELIGT OPMÆRKSOM PÅ, AT DU ØNSKER AT UDNYTTE DIN FORTRYDELSESRET.  

 

DU KAN IKKE FORTRYDE VED BLOT AT NÆGTE MODTAGELSE AF VAREN UDEN SAMTIDIG AT GIVE OS TYDELIG MEDDELELSE OM DETTE.

 

PAKKER, DER IKKE AFHENTES ELLER NÆGTES MODTAGELSE
BENELIHOME.DK FORBEHOLDER SIG RET TIL AT OPKRÆVE OMKOSTNINGER VED HÅNDTERING AF IKKE-AFHENTEDE PAKKER SAMT PAKKER DER ER NÆGTET MODTAGELSE. GEBYRET FOR IKKE-AFHENTEDE PAKKER ER 149KR.

 

HAR DU SENDT EN VARE RETUR VIL DU ALTID FÅ TILSENDT EN E-MAIL NÅR VI HAR MODTAGET VAREN. I MAILEN FÅR DU OPLYSNINGER OM DEN VIDERE PROCES I FORBINDELSE MED BEHANDLINGEN AF DIN FORTRYDELSE. 

 

RETURVARER SKAL ALTID SENDES TIL VORES ADRESSE, IKKE TIL EN PAKKESHOP PUNKT DA VI IKKE HAR MULIGHED FOR AT KØRE UD OG HENTE.

 

DET ER IKKE MULIGT SELV AT AFLEVERE PÅ VORES LAGER DA DET ER UBEMANDET I DAGSTIMERNE.

 

BENELIHOME.DK APS

MAGLEVEJ 2

4632 BJÆVERSKOV

ATT. RETURAFDELINGEN

 

SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERSDRIVENDE
SALGSBETINGELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE BETEGNES OM HANDELSKØB OG FØLGER ’BEKENDTGØRELSE AF LOV OM KØB’.
DER ER INGEN FORTRYDELSESRET FOR ERHVERVSDRIVENDE.
DER GÆLDER 1 ÅRS REKLAMATIONSRET FRA OPRINDELIG FAKTURADATO.
OMBYTNING ELLER REPARATION MEDFØRER IKKE, AT DER LØBER EN NY 1 ÅRS REKLAMATIONSPERIODE.
VED REKLAMATIONER STÅR KØBER SELV FOR UDGIFTERNE TIL RETURNERING AF VAREN TIL BENELIHOME.DK ELLER PRODUCENTENS VÆRKSTED.

 

 

RETURNERING

DU SKAL SENDE DIN ORDRE RETUR TIL OS UDEN UNØDIG FORSINKELSE, OG SENEST 14 DAGE EFTER DU HAR MEDDELT OS, AT DU ØNSKER AT FORTRYDE DIT KØB. DU SKAL AFHOLDE DE DIREKTE UDGIFTER I FORBINDELSE MED VARENS RETURFORSENDELSE. DU BÆRER RISIKOEN FOR VAREN FRA TIDSPUNKTET FOR VARENS LEVERING.

MANGLENDE ORIGINAL EMBALLAGE KAN MULIGVIS UDGØRE EN VÆRDIFORRINGELSE, SÅ FOR AT VÆRE SIKKER PÅ AT KUNNE MODTAGE ALLE PENGENE RETUR, ANBEFALES DET, AT VAREN RETURNERES I ORIGINAL EMBALLAGE. VED RETURNERING GENPLACERES VAREN SÅLEDES I PRODUCENTENS ORIGINALEMBALLAGE OG PAKKES FORSVARLIGT IND I KORREKT FRAGTEMBALLAGE. DU MÅ HELST IKKE PÅKLISTRE MÆRKATER ELLER SKRIVE DIREKTE PÅ PRODUCENTENS ORIGINALEMBALLAGE. DETTE SKAL SKE PÅ FRAGTEMBALLAGEN. 

 

VISSE VARER KAN I KRAFT AF DERES ART IKKE RETURNERES MED NORMAL POST. DETTE GÆLDER FOR: 

TUNGERE TING END 20KG OG LÆNGERE VARER END 2M

 

UDGIFTERNE FOR RETURNERING FORVENTES HØJST AT BELØBE SIG TIL CA. KR.: 350 - 1280KR

 

MENER VI, AT BETINGELSERNE IKKE ER OPFYLDT, FOR AT DU KAN UDNYTTE FORTRYDELSESRETTEN, KONTAKTER VI DIG PR. E-MAIL MED EN BEGRUNDELSE HERFOR.

 

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN

 

  1. LEVERING AF VARER, SOM ER FREMSTILLET EFTER FORBRUGERENS SPECIFIKATIONER ELLER HAR FÅET ET TYDELIGT PERSONLIGT PRÆG

 

 

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

DU HÆFTER KUN FOR EVENTUEL FORRINGELSE AF VARENS VÆRDI, SOM SKYLDES ANDEN HÅNDTERING, END HVAD DER ER NØDVENDIGT FOR AT FASTSLÅ VARENS ART, EGENSKABER OG DEN MÅDE, DEN FUNGERER PÅ. DU KAN MED ANDRE ORD PRØVE VAREN PÅ SAMME MÅDE, SOM HVIS DU PRØVEDE DEN I EN FYSISK BUTIK, MEN DU MÅ IKKE TAGE DEN I EGENTLIG BRUG.

 

HVIS VAREN ER PRØVET UDOVER HVAD DER ER BESKREVET OVENFOR, BETRAGTER VI DEN SOM BRUGT, HVILKET BETYDER, AT DU VED FORTRYDELSE AF KØBET KUN FÅR EN DEL ELLER INTET AF KØBSBELØBET RETUR, AFHÆNGIG AF VARENS HANDELSMÆSSIGE VÆRDI. 

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

HVIS DU FORTRYDER DIT KØB, FÅR DU DET BELØB DU HAR INDBETALT TIL OS, TILBAGE. I TILFÆLDE AF EN VÆRDIFORRINGELSE, SOM DU HÆFTER FOR, FRATRÆKKES DENNE KØBSBELØBET. 

 

HVIS DU BENYTTER DIN FORTRYDELSESRET, REFUNDERER VI ALLE BETALINGER MODTAGET FRA DIG, DOG IKKE LEVERINGSOMKOSTNINGER , UDEN UNØDIG FORSINKELSE OG UNDER ALLE OMSTÆNDIGHEDER SENEST 14 DAGE FRA DEN DATO, HVOR VI HAR MODTAGET MEDDELELSE OM DIN BESLUTNING OM AT FORTRYDE DENNE AFTALE. VI GENNEMFØRER EN SÅDAN TILBAGEBETALING MED SAMME BETALINGSMIDDEL, SOM DU BENYTTEDE VED DEN OPRINDELIGE TRANSAKTION, MEDMINDRE DU UDTRYKKELIGT HAR INDVILGET I NOGET ANDET. VED BANKOVERFØRSEL ER DET VIGTIGT, AT VI FÅR OPLYST DIT REGISTRERINGSNUMMER OG KONTONUMMER.

 

VI KAN TILBAGEHOLDE TILBAGEBETALINGEN, INDTIL VI HAR MODTAGET VAREN RETUR, MED MINDRE DU INDEN DA HAR FREMLAGT DOKUMENTATION FOR AT HAVE RETURNERET DEN.

 

HVIS DU FORTRYDER KØBET, SKAL VAREN SENDES TIL: 

 

BENELIHOME.DK APS

MAGLEVEJ 2

4632 BJÆVERSKOV

ATT. RETURAFDELING

 

 

VI MODTAGER HVERKEN PAKKER UDEN OMDELING ELLER PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV. 

 

HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER

FOR AT DU KAN INDGÅ EN AFTALE MED BENELIHOME.DK VIA WEBSITET SKAL DU LADE DIG REGISTRERE MED FØLGENDE PERSONLIGE OPLYSNINGER: 

 

NAVN, ADRESSE, TELEFONNUMMER, MAIL-ADRESSE. 

 

VI FORETAGER REGISTRERINGEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER MED DET FORMÅL AT KUNNE LEVERE VAREN TIL DIG. PERSONOPLYSNINGERNE REGISTRERES HOS BENELIHOME.DK OG OPBEVARES I 5 ÅR, HVOREFTER OPLYSNINGERNE SLETTES.

 

NÅR DER INDSAMLES PERSONOPLYSNINGER VIA VORES WEBSITE, SIKRER VI, AT DET ALTID SKER VED AFGIVELSE AF DIT UDTRYKKELIGE SAMTYKKE, SÅLEDES AT DU ER INFORMERET OM PRÆCIS, HVILKE OPLYSNINGER DER INDSAMLES OG HVORFOR. EJER KRISTIAN HYLDBORG HAR ADGANG TIL DE OPLYSNINGER, DER REGISTRERES OM DIG. 

 

VI OPBEVARER ELLER TRANSMITTERER IKKE KUNDEOPLYSNINGER KRYPTERET. OPLYSNINGERNE AFGIVET TIL BENELIHOME.DK VIDEREGIVES ELLER SÆLGES PÅ INGEN MÅDE TIL TREDJEMAND, OG VI REGISTRERER INGEN PERSONFØLSOMME OPLYSNINGER. 

 

PÅ BENELIHOME.DK BENYTTER VI LOGSTATISTIK. DETTE ER ET SYSTEM SOM INDSAMLER OPLYSNINGER OM EKS. HVOR MANGE BESØGENDE DER HAR VÆRET, HVOR DE KOMMER FRA OSV. FORMÅLET MED LOGSTATISTIKKEN ER AT KUNNE OPTIMERE FUNKTIONEN AF WEBSITET TIL GAVN FOR KUNDERNE. 

 

DATAANSVARLIG ER KRISTIAN HYLDBORG 

 

DINE OPLYSNINGER VIDEREGIVES ELLER SÆLGES IKKE TIL TREDJEMAND.

 

SOM REGISTRERET HOS BENELIHOME.DK , HAR DU ALTID RET TIL AT GØRE INDSIGELSE MOD REGISTRERINGEN. DU HAR OGSÅ RET TIL INDSIGT I HVILKE OPLYSNINGER, DER ER REGISTRERET OM DIG. HVIS DU ØNSKER EN KOPI AF ORDREBEKRÆFTELSE KAN DU FÅ DENNE TILSENDT. DISSE RETTIGHEDER HAR DU EFTER PERSONDATALOVEN, OG HENVENDELSE I FORBINDELSE HERMED RETTES TIL BENELIHOME.DK VIA E-MAIL: INFO@BENELIHOME.DK

 

 

MISBRUG: MISBRUG AF BENELIHOME.DK MEDFØRE TIL POLITIANMELDELSE.

 

KLAGEADGANG

HVIS DU VIL KLAGE OVER DIT KØB, SKAL DU RETTE HENVENDELSE TIL KRISTIAN HYLDBORG PÅ INFO@BENELIHOME.DK HVIS DET IKKE LYKKES OS AT FINDE EN LØSNING, KAN DU INDGIVE EN KLAGE TIL FORBRUGERKLAGENÆVNET, SÅFREMT BETINGELSERNE HERFOR ER OPFYLDT. 

 

CENTER FOR KLAGELØSNING

NÆVNENES HUS

TOLDBODEN 2

8800 VIBORG

WWW.FORBRUG.DK

 

ER DU FORBRUGER MED BOPÆL I ET ANDET EU-LAND END DANMARK, KAN DU KLAGE TIL EU-KOMMISSIONENS ONLINE KLAGEPORTAL HER -HTTP://EC.EUROPA.EU/ODR

HANDELSBETINGELSERNE ER SENEST OPDATERET D. 1 APRIL 2023

 

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(DENNE FORMULAR UDFYLDES OG RETURNERES KUN, HVIS FORTRYDELSESRETTEN GØRES GÆLDENDE)

 

TIL:

BENELIHOME.DK

MAGLEVEJ 2

4632 BJÆVERSKOV

E-MAIL: INFO@BENELIHOME.DK

 

JEG MEDDELER HERVED, AT JEG ØNSKER AT GØRE FORTRYDELSESRETTEN GÆLDENDE I FORBINDELSE MED MIN KØBSAFTALE OM FØLGENDE VARER/TJENESTEYDELSER:

__________________________________________________________________________________

 

BESTILT DEN: _______________________________     MODTAGET DEN: _______________________________

 

FORBRUGERENS NAVN: ______________________________________________________________________

 

FORBRUGERENS ADRESSE:  ___________________________________________________________________

 

FORBRUGERENS UNDERSKRIFT: _________________________________________      DATO: _________________

(KUN HVIS FORMULARENS INDHOLD MEDDELES PÅ PAPIR)